Overslaan en naar de inhoud gaan

Vind hier alle informatie over de vaccinatie tegen het coronavirus

Test pagina
Test pagina
Publicatiedatum: 10-03-2022 om 13:26 uur

Test pagina

TEst voor dit blok

Kijk of ik hier een link van kan maken met underline.

 

Van 28 februari tot en met 18 maart wordt het consultatiebureau Drunen verbouwd. Afspraken en spreekuren worden tijdelijk verplaatst naar In verband met de maatregelen tegen het coronavirus vragen we je om met maximaal één ouder of verzorger per kind te komen. Heb je verkoudheidsklachten? Bijvoorbeeld niezen, loopneus, licht hoesten of een verhoging? Dan vragen we je om afspraak af te zeggen.

Alle inloopspreekuren komen te vervallen. We danken je van harte voor al het begrip.

Van 28 februari tot en met 18 maart wordt het consultatiebureau Drunen verbouwd. Afspraken en spreekuren worden tijdelijk verplaatst naar consultatiebureau Vlijmen.

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus vragen we je om met maximaal één ouder of verzorger per kind te komen. Heb je verkoudheidsklachten? Bijvoorbeeld niezen, loopneus, licht hoesten of een verhoging? Dan vragen we je om afspraak af te zeggen.

Alle inloopspreekuren komen te vervallen. We danken je van harte voor al het begrip.

Aanmelden Huisbezoek tijdens zwangerschap

Het Prenataal huisbezoek is er voor jou en je gezin. Tijdens het gesprek met de jeugdverpleegkundige kan jij je verhaal kwijt, informatie vragen en je zorgen delen rondom je zwangerschap. Samen kunnen we bespreken wat er nodig is voor jou en je gezin om te zorgen voor een goede start van je kind.

Stap 1 van 3